Reacties

Reacties

Schagen  13-09-2023

Pauline is; betrokken, vriendelijk en kordaat.

Professionele hulpverlening van o.a hypnotherapie heeft mij verder geholpen.

Ook de nazorg van Pauline is heel goed.

Was ‘mezelf’ kwijt geraakt, doordat ik mijn eigen grenzen te ver had laten overschrijden, in een ongezonde persoonlijkheidsstoornis relatie.

Vriendelijke groet  A.

’t Zand       1-6-2023

Al mijn hele leven ben ik verlegen geweest en had ik vooral tijdens mijn werk last van spreekangst.

Tijdens de sessie met Pauline de oorzaak van dit gedrag gevonden en de angst hiervoor aangepakt.

Ik merkte eigenlijk direct al verbetering. Ik ben een ander mens op mijn werk en vergaderingen en (moeilijke) gesprekken met medewerkers gaan als vanzelf.

Doordat ik nu veel minder stress ervaar sta ik veel relaxter in het leven en ben ik veel minder vermoeid.

Heel blij dat ik deze stap gezet heb.

Enorm bedankt voor jouw hulp en mocht ik een aanvulling hierin nodig hebben dan kom ik in de lucht.

S.S

’t Zand 16-05-2022

Door de hypnotherapie en het praten ben ik weer tot mezelf gekomen en zie ik dingen weer helder en positief in.

Ik voelde me erg op me gemak, ontspannen en veilig. Er hangt een hele rustgevende sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt.

Dit werk zeer zeker mee tot een goed effectief resultaat 👍🏻

groetjes, A.G.

’t Zand 6-10-2021 

Enkele weken na Virtuele Maagband

Goedemorgen Pauline,

Even een update hoe het hier gaat. Ik heb mij zojuist gewogen en ik zie dat er 1.5 kilo af is in 2 weken. Dit vind ik een heel mooi resultaat en ik heb ook een van mijn eerste doelen bereikt! Ik weeg nu namelijk het laagst sinds mijn bevalling. Maar nog belangrijker, ik voel mij heel goed en inmiddels probeer ik 3 keer per week te sporten. Ik merk dat ik strakker wordt en ik heb al een tijd niet meer in de spiegel staan staren naar alles wat niet goed is. Ik zie mijn lichaam geleidelijk aan veranderen en mijn zelfvertrouwen groeit. De rust in mijn hoofd is zo lekker..

Ik zal je over 2 weken weer update geven.

Groetjes S

’t Zand, 17 en 18 augustus 2021

Soms komen er onverwachts mensen op je pad, die een enorm positieve indruk op je achterlaten. Dat overkwam mij met Pauline. Zij bood mij haar hulp aan, nadat ik meerdere dagen grotendeels op bed had gelegen door migraine.
Ik ben al ruim 20 jaar chronisch vermoeid en heb daarbij bovenal veel last van spierpijn, hoofdpijn en (meerdaagse) migraine aanvallen. Pijn is bij mij dagelijks in meer of mindere mate aanwezig en zorgt er onder andere voor dat ik mij moeilijk kan ontspannen en beperkt belastbaar ben.
Ik heb mijn eerste hypnose behandeling gehad op de laatste dag van mijn migraine aanval. Door de nog aanwezige stekende pijn en ook misselijkheid was ik niet echt in staat om te praten en daarom heeft Pauline me meteen onder hypnose gebracht. Het was een enorm fijne ervaring. Terwijl ik naar de zeer aangename en prettige stem van Pauline luisterde, deed het me grotendeels ontspannen. Ze wist de juiste woorden te vinden om me een positief gevoel en kracht te geven.
De volgende dag heb ik opnieuw een behandeling gehad en doordat ik nu niet meer werd gehinderd door de pijn van de migraine, kon ik deze keer nog dieper in ontspanning komen. Wat een heerlijkheid om even helemaal geen pijn te voelen! Het heeft me diep geraakt dat Pauline precies aanvoelde welke woorden ik nodig had. Mijn slechte gezondheid heeft me zo ontzettend onzeker gemaakt. Het is moeilijk om door de pijn niet jezelf te kunnen zijn en dat het zo beperkt in je hele doen en laten. Hoe fijn is het dan dat iemand je, zonder al teveel woorden uit te hebben gewisseld, begrijpt en de woorden aanreikt die je nodig hebt om je aan vast te kunnen houden.

Pauline is een zeer hartelijke, warme vrouw, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde.
Ik had tot nu toe geen ervaring met hypnose, maar ik heb het als zeer positief ervaren. Het was een warm bad van totale ontspanning.
Natuurlijk hoop ik dat alle inputs die Pauline me gegeven heeft positief door zullen blijven werken in mijn leven. In de drie weken na de sessies is het in ieder geval behoorlijk goed gegaan. Als de mogelijkheid zich voordoet, ga ik zeker nog eens naar haar toe.

Je hebt mijn leven verrijkt, Pauline, waarvoor heel veel dank!
Liefs, D

’t Zand 23-06-2021

Hele fijne prettige sfeer. Voelde mij gelijk op mijn gemak.

Voelde mij na de eerste sessie al gelijk een stuk beter. Heeft echt het gewenste resultaat.

Mvg T

’t Zand 14-5-2021

Ik ben voor 2 verschillende behandelingen bij Pauline geweest. Voor een maagband en een jaar later om te stoppen met roken.

Ik was de eerste keer wel zenuwachtig omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten maar Pauline is een hele aardige, fijne vrouw en ik voelde mij al snel op mijn gemak.

De maagband werk super, ik ben er al 14 kilo mee afgevallen.

Het stoppen met roken met behulp van hypnose is ook heel fijn. Het heeft mij heel erg geholpen. Ik was erg verslaafd aan sigaretten en heb maar 2 sessies gehad en heb bijna geen last van ontwenningsverschijnselen en ook geen behoefte gehad om er weer 1 op te steken.

Mvg, N. K.

’t Zand 10-09-2020

“ Na 101 stoppogingen toch maar eens iets anders geprobeerd, hypnotherapie. Niet geschoten is altijd mis. Ik wilde echt van het roken af. Ik had goede verhalen gehoord over deze behandeling. 1 sessie gehad bij Pauline en het stoppen gaat een stuk gemakkelijker dan voorheen. De drang is stukken minder/anders. Voorheen als ik er aan dacht dan wilde ik gelijk roken, maar nu niet. Heel fijn! En ik voelde me erg op mijn gemak bij Pauline. “

Mvg S

Bergen NH 24-8-2020

Pauline heeft mij en mijn familie enorm geholpen met mijn moeder.

Mijn moeder was herstellende van een CVA en heeft een paar maanden in een revalidatiecentrum gewoond. In die tijd heeft ze last gekregen van waanideeën. Ze heeft zich dingen in haar hoofd gehaald of gedroomd, die niet echt zijn gebeurd.

Maar voor haar was dit echt de werkelijkheid en daarmee een hele nare ervaring. Het maakte haar boos, achterdochtig en de onderlinge verstandhouding werd er niet beter op. Ze was erg onrustig.

Pauline is twee keer bij mijn moeder thuis geweest en heeft haar in haar eigen vertrouwde omgeving onder hypnose gebracht. Ik kon duidelijk merken dat mijn moeder vertrouwen had in Pauline en dat ze bereid was de behandeling te ondergaan. Het waanidee is nog niet volledig weg. Maar de beladenheid, de zwaarte en het negatieve gevoel is vele malen minder dan voor de behandeling, waardoor het allemaal wat luchtiger is geworden en geen probleem meer is. Mijn moeder slaapt beter en is daarmee een blijer mens.

Voor ons was het heel plezierig dat Pauline snel kon komen om mijn moeder te helpen. Ook heel fijn dat ze de behandeling in haar eigen omgeving kon ondergaan. Pauline is zelfs een keer op zondag geweest!!

Dankjewel Pauline!

M

’t Zand   8-3-2020 door J

Psychosociale counseling en hypnotherapie

Ik wilde stoppen met roken, maar had ook nog een ander probleem uit mijn  jeugd.

Deze  moest eerst aangepakt worden volgens Pauline.

Als je er voor het eerst zit is dit best spannend.

Maar door de rust van Pauline gaat dit prima.

Het resultaat vond ik verbluffend .

Na een aantal hypnose sessies ben ik nu van het roken af

En sta ik weer veel sterker in het leven.

Bedankt Pauline

Hypnotherapie en psychosociale counseling

’t Zand 5-2-2020 door I

Toen ik met iemand wilde praten, kon ik heel snel terecht bij Pauline. Ik voelde me erg op mijn gemak in haar praktijk: bij een brandende houtkachel en de poes op een stoel, terwijl je de kippen buiten ziet lopen. Ze hielp mij mijn klachten serieus te nemen en ze gaf me precies de aanmoediging die ik nodig had om mijn stress op het werk te bespreken en zaken in gang te zetten. Daarbij is Pauline een nuchtere vrouw: ze hielp me ook te relativeren en mijn vraagstukken in perspectief te zien. Ik had niet specifiek voor Pauline gekozen vanwege de hypnotherapie die zij ook aanbiedt, maar ik vond het prettig om die sessies te ondergaan. Ik voelde vooral de ontspanning.

Hypnotherapie en psychosociale counseling

12-08-2019

Sinds 3 jaar krijg ik 1x per jaar een sessie van Pauline.

De sessies helpen me om eens te kunnen ontspannen wat mij normaal niet goed lukt. Ik voelde veel rust en kon alles even vergeten. Het leek mijn vervelende gedachten te vervagen. Ik probeer die vervelende gebeurtenis nu in ieder geval niet te vermijden en kan het laten vervagen.

De hypnose sessies helpen mij voor verschillende gebeurtenissen. Het helpt mij om een gebeurtenis anders in te zien. De hypnose sessies lijken beter te helpen dan vele gesprekken die ik bij hulpverleners als psychologen en sociaalpsychiatrische verpleegkundigen heb gehad.

BD uit Limburg

Psychosociale counseling en hypnotherapie

05-04-2019

Pauline,

Je hebt psychologen en psychologen. Bij de een is het meer van de portemonnee vullen en bij de

ander voel je je direct thuis en op je gemak. Onder de laatste categorie val jij.

Jij stelde mij heel erg op mijn gemak en gaf mij het gevoel dat je wat voor mij kon betekenen en

dat gevoel werd ook nog positief beantwoord door het geven van handvaten om mijn persoonlijke

problemen het hoofd te kunnen bieden.

Ik heb heel veel steun gehad aan de persoonlijke gesprekken met jou en daar dank ik je nogmaals

heel hartelijk voor.

Mocht ik desondanks nog een terugval krijgen dan weet ik waar ik terecht kan.

Groetjes A

04-02-2019 door R.T.

In de put/uit de put.  Hypnotherapie

Ik denk een jaar of 6 geleden, dat ik een traumatische ervaring moest ondergaan bij me werk als vrijwillig brandweerman.

Bij mij was het een bijna doodervaring die elke dag wel tussen de 30 en 50 keer in me hoofd opflitste, hier word je natuurlijk niet vrolijk van.

Dus uiteindelijk hulp gezocht bij Pauline en door vele gesprekken met haar, dit uiteindelijk een plaats kunnen geven en het uit me hoofd vervaagde.

Dus blij en weer verder!!

Totdat ik afgelopen zomer op een goede dag thuis kwam en mijn partner me vertelde dat ’t mooi was geweest en ze per onmiddellijk vertrok.

Uiteraard stortte mijn wereld in en had ik al snel in de gaten dat ik dit niet alleen kon verwerken en ik er alles aan wilde doen om deze situatie recht te trekken

Dus mijn gedachte was: Pauline!!!

Afspraak gemaakt en heel veel met haar gepraat en ook veel goede tips gekregen waar ik mee verder kon.>

De klik die je hebben moet met elkaar, nou die hadden wij zeker!!

Het resultaat was uiteindelijk dat ik er weer beter mee om kon gaan en het leven voor mezelf en mijn kinderen weer wat dragelijker kon maken.

Maar dan komen de gezellige feestdagen er aan, dit bracht mij, omdat ik vrij was en vaak alleen thuis zat, weer in een diep dal.

Dus wederom: Pauline !!

Nu komt het mooiste gedeelte voor mij, na een praatsessie stelde Pauline een hypnose sessie  voor, ik dacht daar ben ik toch veel te nuchter voor, beetje praten ja, maar dit!?

We hebben ’t uiteindelijk gedaan en de hemel ging voor me open, het was super professioneel en ik zat er heel diep in, dit gevoel zou ik eigenlijk elke week wel een keer willen herhalen.

Het resulteerde uiteindelijk dat ik na de sessie als herboren naar huis ging, alle ellende was van me afgegleden en zelfs de volgende dag vroegen collega’s wat is er met jou gebeurd Ries!?

Ik vertelde ze, dit is ’t resultaat van een hele lieve en vakbekwame hulpverleenster, die mijn leven weer op de rails heeft gezet!!

Dus daarom raad ik een ieder die hulp nodig heeft aan om die kans te pakken, en als ik jullie was zou ik dat doen in ’t Zand bij Pauline!!

Onwijs Bedankt R x

13-07-2018 door S.B.

Hypnose sessie

Hypnose. Het was best spannend, maar op de een of andere manier voelde het bij binnenkomst al snel goed. Er was (bij mij) een klik. Je straalt rust uit en legt goed uit hoe het werkt. Dat is heel fijn.  Ondanks het zweverige  (en door tv, jolige) karakter van hypnose ben jij lekker down-to-earth. Ook dat vond ik erg prettig.

Ik ben bij je gekomen, omdat ik minder wilde snoepen en van mijn nagelbijten af wilde komen. Het snoepen blijft een dingetje, maar het niét nagelbijten gaat super goed! Ik heb al 2 x mijn nagels geknipt! 💪😃 Bedankt voor je hulp!

Geplaatst op 13-07-2018

Geplaatst door L.H. Online sessie

Het consult bij Pauline heb ik als zeer positief ervaren.

Na een eerste kennismaking via mail, kon ik vrij vlug een afspraak vastleggen.

Alles gebeurde zeer correct en volgens afspraak.

Het gesprek -een online sessie- heeft me enorm goed geholpen bij mijn zoektocht vol twijfels en schuldgevoelens bij het overlijden van mijn hondje.

Geplaatst op 28-04-2017

Goedemorgen Pauline,

Alles goed? Hier wel. Ben nog steeds lekker bezig en luister nog steeds 2x per dag naar je USB.

Ik heb de resultaten van de afgelopen 4 weken.

Onder de borst -4 cm

Taille – 9,5 cm

Heupen – 5,5 cm

Bovenbeen – 4,5 cm

En tot nu toe een totaal van 6,1 kg er af.

Nu ik deze resultaten weer zie heb ik nog meer motivatie om door te gaan.

Groetjes A

Geplaatst door N op : 5-1-2018

Pauline is een vriendelijke maar nuchtere vrouw.

Tot mijn geruststelling geen zweverig type.

Daarom ging ik vol vertrouwen de maagband hypnose in.

De sessies verlopen in alle rust, je zit in een stoel, Pauline praat met een rustige stem en je voelt dat je helemaal ontspant.

Je krijgt een usb stick mee om thuis ook naar Pauline te luisteren.

Ik begon deze hypnose sessies vlak voordat ik op vakantie ging, niet echt een ideaal moment. Maar tijdens een 15-daagse all inclusive vakantie ben ik NIETS aangekomen! Nu ben ik weer thuis en dus ook begonnen met 30 minuten per dag bewegen en inderdaad, toch een kilo eraf (ondanks kerst en oud/nieuw).

Wat opvalt is dat het zo meevalt.  Op een wonderbaarlijke manier kost het mij veel minder moeite om niet de hele dag door te eten.

Voelt mijn maag echt kleiner? Nee. Bij mij zit het denk ik echt tussen mijn oren, de behoefte om te snoepen en snaaien is echt veel minder dus ik ben vol vertrouwen dat ik straks een stuk slanker de zomer in ga.

Geplaatst door JW op: 6-12-2017    Virtuele Maagband operatie

Begin oktober ben ik voor een hypnotische maagband naar Pauline gegaan, omdat ik al jaren bezig ben met diëten.

Gelukkig kwam dit op mijn pad en het werkt bij mij super goed.

De rust die ik er van krijg had ik niet verwacht.

Dat komt ook mede door de audiohypnose, die ik 2 maal per dag beluister.

Maar het werkt, als je er zelf ook aan werkt.

Want samen met de steun van Pauline kom je heel ver!

Ik ben nu 8 weken bezig en ben al 12 kg afgevallen en ben er zeer tevreden over!

Ik ben er nog niet, maar het gaat me zeker lukken om mijn streefgewicht te halen, met alle steun van de sessies en de tips die je meekrijgt.

Hartelijke groet,

JW

Geplaatst door J. op:  6-12-2017

Ik heb Pauline leren kennen, op een chathulp site, ik had last van een depressie en zij was daar hulpverlener.

Naast mijn depressie, was ik bezig met het verwerken van mijn jeugdtrauma. Ook al was Pauline niet mijn counselor coach, toch kon ik altijd bij haar terecht.

Toen ik merkte dat ik de hulp via de chathulp niet meer nodig had en mijn depressie de goede kant opging, waren er toch nog wel wat momenten van angst en somberheid en ook triggers. Het fijne was, dat ik Pauline altijd berichtjes mocht sturen waarbij ze naar mij luisterde en hulp bood, met de juiste en verzachtende woorden. En mij hielp bij het nemen van moeilijke beslissingen, dat ik niet bang hoefde te zijn, maar voor mijzelf leerde op te komen, waardoor ik verder kon.

Tot de dag van vandaag, krijg ik nog steeds af en toe een berichtje, met de vraag hoe het gaat. Dat voelt zo erg fijn, en vertrouwd. Ik kan alles aan haar kwijt. Ik ben haar heel erg dankbaar, voor alle lieve hulp, voor altijd een luisterend oor en heel erg betrouwbaar. Waardoor ik mij heel erg veilig voel.

Geplaatst 22-07-2017  Eén week na de sessie

Hoi Pauline,

Het gaat geweldig. Ik ben 2 kilo kwijt.

Natuurlijk moest ik effe testen hoe ik zou reageren op mayonaise, maar toen ik de kast open trok heb ik hem met de zelfde gang weer dicht gedaan.

Ik heb er gewoonweg geen zin meer in. Ook de zoutjes en ander snoepgoed ben ik niet meer aan geweest. Het gaat nu ook goed met water drinken. Ik drink nu bijna 2 liter per dag.

Het heeft me echt heel erg geholpen en ik ben erg blij dat ik de stap gezet heb om je hulp in te roepen. het is echt de moeite waard geweest.

Gr. P.

Geplaatst door L op: 05-06-2017

Ik ben 11 mei 2017 onder hypnose geweest bij Pauline omdat ik af wil vallen.

Ik had dit nodig omdat mijn eerdere pogingen om af te vallen niet lukte, ik had niet de dicipline en de kracht om mijn slechte eetgewoontes  te doorbreken.

Door de hypnose kan ik nu makkelijker nee zeggen en heb ik de dicipline om mijn slechte eetgewoontes aan te passen naar een gezonder eetpatroon.

Het is niet zo dat het vanzelf gaat, ik moet wel degelijk opletten en mijn bewust zijn van wat mijn valkuilen zijn!!!

Ik woog 11 mei 103.7 kilo, nu 3 weken later weeg ik 98.8 kilo.

Ik ben blij met dit resultaat en heb er vertrouwen in dat ik mijn streefgewicht ga halen.

Chathulp ’t Zand

Geplaatst door J op : 27-05-2017

Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met Pauline.

Ik had geen vertrouwen in mensen om me heen. Toch nam zij de tijd om mij weer te leren om mensen te vertrouwen. Dit deed zij door te doen wat ze zei, ze bleef in mij geloven en ze stond altijd voor me klaar.

Iedere keer ging ik een stapje vooruit en bij elke stap achteruit pakte ze mij weer op en bespraken we hoe het anders kon.

Toen ik ziek werd is ze me blijven steunen en was ze er voor mij.

Ze is een lieve zachte maar wel een doortastende vrouw en zal er niet om heen draaien met mooie praatjes.

Ook de hypnose die ik bij haar heb ondergaan waar ik heel sceptische en ook wel angstig voor was hebben me toch heel veel rust gebracht.

Nu nog steeds maakt ik gebruik van haar ervaring en ingesproken teksten.

Ik ben dankbaar ik haar heb mogen ontmoeten en dat ze er altijd voor me is.

Dank je wel Pauline voor de tijd en de hulp die jij mij aanreikte ik heb veel van jou geleerd ook over mij zelf en leer nog steeds.

Hypnose sessies in ’t Zand

geplaatst door J op : 15-05-2017

Via via ben ik in contact gekomen met Pauline. Mijn doel was: te stoppen met roken. Ik maakte een afspraak en voelde mij meteen op gemak. Er volgde een hypnose sessie, wat een heerlijk gevoel is dat.. heel apart maar helemaal niet eng! De eerste keer was het niet meteen gelukt.

We gingen kijken waar de oorzaak lag… er bleken nog aardig wat knelpunten in het verleden en dagelijks leven te zitten… Pauline dacht goed met mij mee en ik ben alles anders gaan bekijken.

Nog wat afspraken volgde en totdat de knelpunten uit de weg waren.

Toen had ik het gevoel er klaar voor te zijn. We maakten een laatste afspraak en die heeft zeer goed uitgepakt. Nu ben ik al 5 weken gestopt met roken, wat een heerlijk gevoel is dat.

Pauline, bedankt voor je warme gesprekken en eerlijke kijk op alles!

Chathulp Coaching

geplaatst door B D op: 12-02-2017

Pauline,

Weet dat je bijzonder voor me bent. Het idee dat je mij je nummer geeft naast al die andere mensen op de chat. Dat betekent veel voor me. Je bent ook de eerste die ik echt zoveel durf te vertellen, ook al is het maar via de app. Ik heb het idee dat ik over alles met je kan praten en ik probeer ontzettend m’n best te doen om jou te vertrouwen. Je weet dan ook zo ongeveer alles over me.

Het is ook wel fijn dat je regelmatig met me appt wanneer het nodig is, ook al durf ik het niet altijd. Misschien laat ik het niet altijd merken, maar weet dat het toch wel veel voor me betekent. Het is fijn dat je tijd voor me vrij maakt als ik iets bij iemand kwijt moet, dankjewel.

Hypnotherapie in ’t Zand

Geplaatst door J op : 29-11-2016

Ongeveer 4 weken terug ben ik voor een sessie hypnotherapie bij Pauline geweest.

Het lijkt spannend het onder hypnose gaan maar dat is het helemaal niet. Je blijft zelf overal bij en ervaart behalve Pauline haar stem ook de omgevingsgeluiden maar die lijken verder weg. Het voelt als een diepe ontspanning.

Ik kwam voor mijn eetprobleem, grenzeloos snoepen en toetjes eten heeft er voor gezorgd dat ik een groot overgewicht heb. Daarbij was ik doorlopend aan het vechten met mezelf om te stoppen met dit gedrag maar het lukte me niet. Dat maakte me boos op mezelf en ik schaamde me er ook voor.

Na slechts 1 sessie is het me wel gelukt om niet meer te snoepen en geen toetjes te eten.

Resultaat is dat ik bijna 4 kilo ben afgevallen in 4 weken.

Ik voel me trots op mezelf, ben blij met het resultaat en zou deze behandeling zeker aan willen raden!

Hypnotherapie in ’t Zand

Geplaatst door G op 22-10-2016

Ik ben met Pauline in contact gekomen door mijn dochter, die bij haar is geweest en een fantastisch resultaat heeft behaalt.

Ik had al een paar jaar geen auto meer gereden om dat ik bang was om te rijden.

Er gebeurde iets waardoor ik vreselijk geschrokken was, met het gevolg dat ik alle mogelijke smoezen bedacht om toch maar niet zelf te hoeven rijden, als dat dan toch moest omdat het niet anders kon, kon ik ’s nachts al niet meer slapen en als ik er aan dacht had ik hartkloppingen.Echt niet leuk, want het beperkt toch wel een stukje vrijheid.

Bijvoorbeeld: mijn kleindochter vraagt: Oma zullen we naar het strand gaan om te wandelen?

Nou Oma wil wel maar durft er niet heen te rijden.

Dat was het zetje om er echt wat aan te doen, en omdat mijn dochter net bij Pauline geweest was dacht ik,ik maak ook een afspraak.

Geen idee wat ik verwachten moest van hypnotherapie maar dat legde Pauline duidelijk en rustig uit.

Dat ik bij Pauline weg ging, dacht ik is dit het nou, zou het echt helpen?

Dat ik thuis kwam heb ik eerst koffie gedronken met mij man, en toen zijn we samen een rondje gaan rijden, en dat ik de sleutels pakte niks geen hartkloppingen of stress. En dat is tot nu toe nog steeds niet. Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar, en ben heel blij dat ik de afspraak bij Pauline gemaakt heb.

Hypnotherapie in ’t Zand

Geplaatst door L   19-07-2016

Na maanden proberen en elke keer weer niet lukken en echt moeten afvallen i.v.m. een operatie, ten einde raad Paulien gebeld voor een afspraak. Niet precies wetende wat er nu ging gebeuren ging ik er hoopvol heen.

Na een lang intake gesprek, waarin ik precies moest aangeven waar mijn pijnlijke punten liggen, mocht ik op de bank gaan liggen en bracht zij mij met een fijne rustige stem in totale ontspanning. Ik kon alles gewoon horen en was eigenlijk alleen helemaal relaxed.
Toen ze klaar was, was ik lekker ontspannen, maar voor de rest merkte ik niets. Alleen ’s avonds, wat voor mij altijd een moeilijke tijd was had ik desondanks dat mijn man “gewoon” at wat “normaal” bij ons was, had ik nergens behoefte aan en het ongelofelijke was gebeurd: de knop was om!
Ik kan nu heel bewust gezond eten, zonder gesnoep, gesnack en TE veel te eten. Tot de dag van vandaag gaat het nog steeds heel goed! Ik was wat onzeker over mijn vakantie i.v.m. ijs, drank en andere verkeerde dingen die je in de vakantie neemt, dus toen heb ik nog een tweede sessie van Paulien gehad en ben ik de vakantie perfect doorgekomen! Zo ontzettend dankbaar!!! Dank je Paulien!

Chat consulten

Geplaatst door Anoniem 6-12-2015

Ik heb Pauline voorzichtig leren kennen over een wat langere periode. Daar was ook wel even tijd voor nodig. Ze bleek een vriendelijke, betrouwbare, oprechte en hartelijke vrouw. Ze heeft een engelengeduld. In die tijd stimuleerde ze me stappen te zetten in de goeie richting en hielp me daar ook bij als ik dat toe kon laten. Ze biedt een luisterend oor en probeert samen te zoeken wat er nu werkelijk aan de hand is. Dingen zijn namelijk niet altijd zoals ze eruit zien. Door aangeleerde coping ga je op een bepaalde manier met dingen om.

Pauline loopt nu al een tijdje met me op. Ze helpt me daarbij in het moeizame proces van ontdekken, onder ogen zien en accepteren. Om vooruit te kunnen gaan, te verwerken en dingen een plekje te geven. Pauline, dank je dat je naast me staat in mijn proces en af en toe ondersteund waar nodig, dan wel een goed bedoelde schop onder mijn kont geeft.

Consulten in ’t Zand

Geplaatst door E   21-11-2015

Ik heb Pauline ontmoet op een zeer heftig en moeilijk moment in mijn leven. Door de zeer prettige gesprekken met haar waarbij zij mij volledig op mijn gemak gesteld heeft kreeg ik weer wat inzicht in alles, ook leerde zij mij om een doel voor ogen te houden. Ik heb de gesprekken met haar als zeer positief ervaren en vind haar een zeer vakkundige vrouw met een enorm warm hart naar anderen toe, iemand die echt naar je luistert en je ook begrijpt. Ik beveel haar van harte aan!

Hypnotherapie in ’t Zand

Geplaatst door B   06-09-2015

Jarenlang heb ik last gehad van een spinnenfobie. Nu ik alleen woon met mijn dochtertje van 3 vond ik het de hoogste tijd worden om hier iets aan te doen.
Zodra ik een spin zag, verstijfde ik en werd ik echt panisch.
Ik ben bij Pauline terecht gekomen en samen hebben we besproken wat voor doel ik voor ogen had.
Ik wilde graag van dat panische gevoel af en mezelf kunnen redden in het geval er een spin in huis zou zitten.

Ik heb 1 sessie bij Pauline gevolgd en kan het iedereen aanraden!
Het is een enorme opluchting. Het is niet dat mijn gehele angst weg is, maar het panische gevoel is verdwenen en ik kan er nu heel goed mee omgaan.

Ik heb zelfs al een keer een langpootspin met mijn hand opgepakt en buiten gezet.Grotere spinnen durf ik nu in ieder geval te vangen of op te zuigen. Missie zeker geslaagd!
Pauline is ontzettend vriendelijk, stelt je op je gemak en geeft je een veilig en betrouwbaar gevoel.
Echt een aanrader!

Chathulp Coaching

Geplaatst door K  op 31-08-2015

Pauline is de meest respectvolle, ruimdenkende en betrouwbare persoon die ik me kan inbeelden. Met deze eigenschappen staat ze altijd klaar voor een goede babbel. Als counselor is ze een echte aanrader net omdat ze die eigenschappen bezit. Maar ook omdat ze eerlijk en realistisch is. Door haar eerlijkheid en haar realistische kijk op het leven geeft ze je geen valse hoop en weet je waar je staat in het leven.

Geplaatst door J op 22-8-2015

Ik voel mij erg veilig en rustig bij Pauline, Ik heb moeite met mensen te vertrouwen, ik had een depressie, En naast mijn coach kan ik ook met Pauline praten. Pauline is heel rustig en begrijpt me heel erg goed, waardoor het vertrouwen er gauw was. Ook als ik een nare dag op het werk heb, kan ik met Pauline erover praten, waardoor ik weer die rust voel, en het kan loslaten. En weer blij en positief verder kan gaan.

Geplaats door L op : 23-06-2015

Ik heb Pauline op een site leren kennen voor mensen met psychische problemen.

Dankzij Pauline zie ik mijn toekomst weer rooskleurig tegen moet en heb ik het idee dat ik de wereld weer aankan.

Ze heeft zoveel geduld en is een rustig iemand waar je alles tegen kan vertellen en kijkt nergens raar van op.

Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb.

Nogmaals bedankt Pauline voor alles.

 

Anoniem online hulp

Geplaatst door R op 20 maart 2015

Ik heb Pauline bij online hulpverlening leren kennen. Eerst als vrijwilliger en daarna als Hulpverlener.

Ik heb haar zien groeien op een positieve behulpzame manier. In het begin af en toe contact en nu heel regelmatig, altijd luisteren en helpen waar ze kan. Als ze weet dat het niet zo goed gaat en je haar het liefst heel hard weg wil schoppen,dan houd ze contact. Stuurt je gewoon berichtje met de vraag hoe gaat het?

Pauline ziet je als mens, je mag zijn zoals je bent.

Een hele lieve en warme vrouw. Ben blij dat ze mijn leven is binnen gewandeld en mijn hand vast houd.

Pauline bedankt

 

Counseling in ’t Zand

Geplaatst door M op 04-01-2015

”Ik ken Pauline nu een half jaar.. we hebben best een tijd aan elkaar moeten wennen maar ik meer aan haar.

Vooral omdat ik uit een heel ander milieu kom dan zij en dus  zachtaardigheid niet herken.

Het fijne en mooie aan Pauline vooral is dat ze haast altijd bereikbaar is, en zo niet zo snel mogelijk zorgt dat ze tijd voor je heeft.

Ze is erg geduldig,  iets wat ik heel erg veel nodig heb en nodig heb gehad.

Pauline heeft geen blad voor de mond, zegt meteen waar het op staat en dat heeft zo zijn voordelen zodat je weet wat je aan elkaar hebt.

Ook al moet ik nog een erg lange wandeling maken, ik durf er na al die maanden eindelijk erop te vertrouwen dat ze dichtbij naast me mee zal lopen.. juist  omdat ze iemand is die ervoor gaat en er voor je is”

 

Hypnotherapie in ’t Zand

Geplaatst door A op 27-10-2014

Ik ben bij Pauline geweest voor een probleem uit mijn jeugd waar ik nog steeds last van heb. Ze stelde regressietherapie voor. Ik vond het wel eng maar Pauline zorgt voor een veilige omgeving en neemt de tijd om bij het punt te komen waar de problemen zijn begonnen. Het was heel apart om te merken dat je heel ver terug in de tijd kunt komen.

Het sterke van de behandeling van Pauline is dat je met een positief gevoel uit de hypnose komt en de wereld beter aan kan. Ik ben er enorm door geholpen.

Online hulpverlening in Nederland

Geplaatst door M op 18 sep. ’14

Ik praat nu al een poosje met Pauline en heb haar leren kennen via een online hulpverlenings platvorm waar zij is aangesloten.Ik ervaar haar als een zacht, aanwezig en begrijpend persoon. Feit dat ze er is is voor mij een hele hoop waard. Ze laat initiatieven niet meteen van de cliënt afhangen en zoekt ook zelf contact met de vraag hoe het gaat. Dit kan zowel via de chat, skype of whatsapp zijn. En dat die mogelijkheid er is vind ik fijn.Haar nuchtere kijk en zachte inzichtgevende manier maakt dat ik niet meteen overstuur raak en dat vind ik iets positiefs. Ze kan goed haar grenzen bewaken als ik neig tot overvragen.Als je een zachte maar concrete hulpverlener zoekt die wel van aanpakken weet maar niet overvraagt en goed jouw grenzen respecteerd je aan Pauline een hele fijne hebt.Voor mij is het er 1 in de categorie: “niet denken maar doen” en dat heb ik ook nodig.

.@Pauline, doe zo door, jij doet goed werk en je bent goed bezig.

Warme groet, M

Hypnotherapie in ’t Zand

Geplaatst door L. op 04 sep. ’14

Door Pauline ben ik nu eindelijk echt gestopt met roken. Haar aanpak is praktisch en emphatisch. Haar benadering is respectvol en aards. Ik voelde me erg om mijn gemak bij haar en dat heeft bijgedragen tot het succes.

Hypnotherapie in ’t Zand

Geplaatst door D. 4 mei 2014

Mijn zoon heeft tot zijn zevende zijn bed s’nachts altijd droog gehouden. Opeens plaste hij s’nachts in bed, heel zielig natuurlijk en slecht voor zijn eigenwaarde. We van alles geprobeerd van s’avonds voor het slapen gaan geen water laten drinken tot hem tot laat te laten plassen niets hielp. Eigelijk als laatste redmiddel dan maar hypnose, waar ik eigelijk nogal sceptisch over was. Pauline nam hem onderhanden tot twee keer toe. Hij plast niet meer in bed. We hebben weer een vrolijk en uitgerust kind, omdat hij s’nachts weer rustig aan één stuk door kan slapen. Pauline heeft een knap staaltje werk verricht. Bedankt!!!

Hypnotherapie en NLP in  ’t Zand

Geplaatst door A. op 2 feb. 2014

Pauline is heel vriendelijk en kundig. Zij heeft met Hypnotherapie en NLP mij geholpen om positiever in het leven te staan. Ik heb al meerdere therapieën gevolgd maar bleef met mijn probleem worstelen. Pauline luistert goed en zorgt voor een veilige omgeving om onder hypnose te gaan.

Consulten in ’t Zand

Geplaatst door R. op 1 nov. 2013

Je denkt soms stress, gespannen, geïrriteerd. Ik niet hoor, dat zal wel aan een ander liggen.

Bij mij leek dat toch wat anders te zijn, deze boom was bijna ook geveld, dus even googelen en toen vond ik Pauline en wel gewoon op Marktplaats. Dichtbij, dus de keuze was snel gemaakt.

Dan het eerste gesprek, ja het moet wel klikken denk je onderweg, want je gooit toch je ziel en zaligheid op tafel, maar bij binnenkomst had ik al snel het idee dit is een type van no nonsens, dus dat paste ook wel bij mij.

Alleen het uitspreken van mijn ergernissen c.q. knelpunten was voor mijn al een verlichting, en ik ging eigenlijk de eerste keer al behoorlijk verlicht naar huis.

De gesprekken tussen ons verliepen lekker en er werden ook behoorlijk wat handvatten aangereikt, en laat ik die toch net nodig hebben.

Dus nu ga ik het voorlopig zelf weer even proberen, maar kom nog terug voor een EMDR cursus waar Pauline mee bezig is om te halen, het zou leuk zijn als ik daar de eerste winnaar van mag zijn.

Consulten in ’t Zand

Geplaatst door A. op 12 sep. 2013

Ik kwam in contact met Pauline toen mijn vertrouwen in de hulpverlening en mensen volledig verdwenen was. Tegen beter weten in zocht ik contact met haar terwijl ze het aanbod een half jaar ervoor had gedaan, toch ben ik het aangegaan. Hier ben ik erg dankbaar voor omdat zij een veilige plek weet te creëren waarin ze me met haar inlevingsvermogen over grenzen heen helpt.

Dankzij haar praktische oefeningen ben ik weer dichter in contact gekomen met mensen en sta ik dichter bij mijn eigen gevoel. Iets waar ik erg veel moeite mee heb!

Pauline is iemand die zich richt op je kwaliteiten en je helpt deze in te zetten om verder te komen.

Psychologische chathulp in Rockanje

Geplaatst door R. op 01 aug. 2013

Ik heb Pauline leren kennen via de site waar ze bij werkt. Ik kan haar zeker aanraden!
Ze heeft me altijd een luisterend oor geboden als dat nodig was maar ze heeft ook vooral heel veel geduld gehad.Ben blij dat ik Pauline op dit moment in mijn leven tegen ben gekomen.

Chathulp coaching in Bronckhorst

Geplaatst door J. op 11 feb. 2013

Voor mij kwam Pauline op mijn pad toen ik totaal niemand echt meer vertrouwde, doordat ik steeds terug kon vallen op haar kreeg ik het gevoel dat ik er ook mocht zijn.
Door het mailcontact begon ik me steeds meer opener te stellen naar haar toe en ben nu zover dat ik dat weer ga proberen in mij directe omgeving. In onrustige periodes was ze er altijd en dan keken we samen waardoor de onrust was ontstaan en hoe ik er het beste mee om kon gaan.
Pauline is iemand die echt geïnteresseerd is in je als persoon en in je verhaal. Ze geeft je feedback en draait er niet om heen. Ook gaf ze me tips die ik kon inzetten in moeilijke periodes.

Ben erg blij ze toen op mijn pad kwam en dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds bij haar aan kan kloppen als het even wat minder gaat.
Dank je wel voor je vertrouwen en steun die ik de laatste tijd van je heb mogen ontvangen.

Gesprek psychosociale hulp in Den Helder

Geplaatst door M. op 11 sep. 2012

Pauline is iemand die nuchter de dingen bekijkt, maar vooral is ze erg geïnteresseerd in de mens. Zij heeft een open kijk op de wereld, en laat je zien dat er meer kanten aan een verhaal zitten, waardoor je inziet dat als je dingen van een andere kant bekijkt, het makkelijker weer aankan. De nuchterheid is goed omdat het geen zweverig type is die het leed voedt of verergert.

Als je met haar hebt gepraat heeft ze een stukje van haar positiviteit aan jou gegeven waardoor je de deur uitloopt met een blijer gevoel. Ze is inlevend, kan heel goed luisteren waardoor je je echt gehoord voelt, en kan je een ander inzicht geven, en een punt om vanuit daaruit verder te kunnen. Een aanrader voor een ieder die het leven even minder leuk vindt, of het niet meer goed ziet zitten.

Door Pauline zie je de zon weer schijnen!