Virtuele maagband

Virtuele maagband

Het veilige alternatief voor een maagband operatie.

Overgewicht is een levensbedreigende aandoening die kan leiden tot hart en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit.

Vaak zorgt overgewicht ook voor een sociaal isolement en emotionele problemen.

Om dit op te lossen wordt vaak een maagband operatie uitgevoerd. Door een maag  te verkleinen wordt overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn echter veel risico’s verbonden. En de onderliggende redenen waarom je teveel eet wordt niet aangepakt.

Dankzij de kracht van echte hypnose, is het mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is. Maar zonder alle gevaren van een operatie…

Gewichtscontrole: We weten dat diëten niet werken.

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze daarmee stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voordat ze aan het dieet begonnen. Er wordt geschat dat 95% van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.

De meeste diëten bevatten een vorm van ontberingen en/ of ontkenning: voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet worden geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een individu en dieet opgeeft zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!

En wanneer je troost eten vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vechten tegen, het lichaam vechten tegen in de dagelijkse omgeving vecht tegen.

Hoe vaak hoor je niet van mensen, die elke maandag tegen zichzelf zeggen: “Dat is het. Ik ga stoppen met eten. Zodra ik mijn diner op het gegeten. En daarna eet ik enkel nog salade. Deze goede bedoelingen  storten natuurlijk snel in elkaar en is het opnieuw misère!

Aangezien de meeste eetgewoonten diep in het onderbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven, als dezelfde omstandigheden zich voordoen.

Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten, en een beetje minder eten dan we nodig hebben maar wel alles eten waar we zin in hebben kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar dat eten verminderen is realiseerbaar en vol te houden.

Iedereen weet dat minder eten en meer sporten zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je vitter zal maken en je algemene gezondheid zal verhogen..

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust en je bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou verteld.

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies, zonder direct.

Wat is het voordeel van dit programma?

Jouw onderbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding dus het neemt dit aan voor waar!

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een echte maagwand wordt geplaatst en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen.

Geen narcose

Geen verblijf in het ziekenhuis.

Geen littekens

Geen herstelperiode

 

Blijvend resultaat wereldwijd getest programma

Uitgevoerd door Internationaal Gekwalificeerde Specialisten

Kijk op de site van Scheila Granger :          https://www.sheilagranger.com/nearest-practitioner 

Je maagband past zich aan, aan het voedsel wat je eet. Je kan dus alles, maar veel minder blijven eten zonder dat er iets blijft hangen.

Je slankt nog beter af omdat je mentaal bent geprepareerd.

Ben u geïnteresseerd?

Bel of mail mij voor de kosten van dit uitgekiende programma!

Telefoonnummer: 06 22029669